Tarieven

Tarieven

 

Geregistreerd arts voor Homeopathie

Ana Mirela Miclea is geregistreerd en geaccrediteerd arts voor homeopathie en is registerlid bij AVIG, de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde.  AVIG artsen die registerlid zijn, werken volgens strikte eisen op het gebied van kwaliteit, opleiding, klachtregeling en tuchtrecht en voldoen aan AVIG kwaliteitseisen. De KNMG-gedragsregels voor artsen, alsmede de KNMG-gedragsregel ‘de arts en niet-reguliere behandelwijzen’ uit 2008 maken integraal onderdeel uit van het AVIG-kwaliteitsreglement 

 

(Gedeeltelijke) vergoeding consult door zorgverzekering

Consulten van AVIG artsen komen in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraars als dit vermeld is in de polisvoorwaarden van de aanvullende verzekering (klik hier). Registerleden van AVIG zijn artsen of tandartsen met een vermelding in het BIG-register. Daarnaast hebben zij een opleiding gevolgd aan één van de door AVIG geaccrediteerde opleidingsinstituten of een aantoonbaar vergelijkbare opleiding.

 

Tarieven Homeopathie Miclea Hilvarenbeek

Een eerste consult duurt ongeveer 45 minuten en kost 95 euro. Daarna is het standaardtarief voor een consult door Artsenpraktijk voor Homeopathie Miclea Hilvarenbeek 70 euro. Dit geldt voor een consult van ongeveer 30 minuten. Het is ook mogelijk van een kort consult van ongeveer 15 minuten gebruik te maken. Dit kan zowel in de praktijk als telefonisch. De kosten hiervoor bedragen 40 euro.  Afhankelijk van uw zorgverzekering krijgt u de kosten voor een consult (deels) vergoed. 

 

Artsenpraktijk voor Homeopathie Miclea Hilvarenbeek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tilburg, onder nummer 52666336.

 

Op afspraak kunt u alle dagen van de week terecht bij Artsenpraktijk voor Homeopathie Miclea Hilvarenbeek, ook in het weekend.

 

AGB code praktijk: 84-(0)56137

AGB code zorgverlener: 84-029380

Registratienummer BIG: 69911349201

AVIG lidnummer: 1146